O nama

Agencija za promet nekretninama Sant 719 već od 2005 godine, a uspješno pruža kvalitetne usluge posredovanja u prodaji, kupovini i iznajmljivanju nekretnina na području Bosne i Hercegovine. Kada je u pitanju prodaja nekretnina, kupovina, iznajmljivanje ili zakup nekretnina, zamjena nekretnina, legalizacija nekretnina, procjena tržišne vrijednosti nekretnina ili savjetovanje, agencija za promet nekretninama Sant 719 vaš je najbolji izbor.

Zbog nesređenog tržišta nekretnina i brojnih zamki pri kupovini, prodaji ili iznajmljivanju nekretnina u BiH, javila se potreba profesionalne usluge kvalitetnog i sigurnog posredovanja u prometu nekretnina i tako je nastala Sant 719 agencija za promet nekretninama. Kao rezultat Sant 719 danas slovi za jednu od vodećih agencija za posredovanje pri prodaji nekretnina, kupovini ili iznajmljivanju nekretnina.

Dugogodišnje iskustvo u prometu s nekretninama, jasna vizija, dobro poznavanje tržišta, stručnost zaposlenika koji su certificirani međunarodnim certifikatom tržišnih procjena nekretnina i punopravno članstvo u UPN-u (Udruženje učesnika u prometu nekretnina) najbolja su garancija vrhunske kvalitete usluge. Kod posredovanja u prometu nekretnina, bilo da je riječ o kupovini nekretnina ili prodaji nekretnina, iznajmljivanju ili zamjeni nekretnina najvažnije je odabrati pouzdanog i sigurnog partnera. Agencija za promet nekretninama Sant 719 neka bude vaš prvi izbor.