Posredovanje kod prodaje nekretnina

Prodaja nekretnina na području BiH u konstantnom je porastu i zahtjeva dobro poznavanje tržišta kako bi mogli stručno procijeniti vrijednost i u konačnici pronaći kupca za svoju nekretninu.

Prodaja kuća, prodaja stanova, prodaja poslovnih prostora, prodaja zemljišta samo su dio usluga Sant 719 agencije za promet nekretninama. Prodaja nekretnina naša je specijalnost i naš stručni tim će učiniti sve kako bi dobili najbolje informacije i usluge prilikom prodaje nekretnine te u konačnici potpisali kupoprodajni ugovor.

Bilo da je u pitanju prodaja kuća, prodaja stanova, prodaja zemljišta, poslovnih prostora ili drugih nekretnina svojim klijentima osiguravamo savjetovanje i informiranje oko pripreme same nekretnine za prodaju, pripreme dokumentacije za nekretnine te stojimo na raspolaganju za sva pitanja i nedoumice. Ponuda nekretnina za prodaju na web stranici agencije i preko specijaliziranih portala za oglašavanje osigurati će vašoj nekretnini najbrži i najsigurniji put do kupca. Baza ponude nekretnina na našoj stranici pregledna je i informativna za sve kupce čime osiguravamo optimalne rezultate za svakog pojedinog klijenta koji nam se javio radi posredovanja pri prodaji nekretnine.

Svaka prodaja kuća, prodaja stanova, prodaja poslovnih prostora ili prodaja zemljišta najsigurnija i najbrža je uz posredovanje i pomoć kvalitetne agencije za promet nekretninama.

Naša misija je zajednički cilj: prodaja vaše nekretnine i potpisivanje kupoprodajnog ugovora.