Posredovanje kod zamjene nekretnina

Zamjena nekretnina sve je češća u praksi pa je stoga naša agencija za posredovanje u prometu nekretninama u ponudu uvela i oglase zamjene nekretnina. Zamjena stanova, zamjena kuća ili zamjena zemljišta klijentu su privlačne iz više razloga, prije svega ukoliko kupac ima nekretninu koju želi prodati a ujedno se sprema na kupnju nove nekretnine najisplativije mu je zapravo da ponudi i mogućnost zamjene nekretnina.

Vlasnici pojedinih nekretnina zamjenom dakle ostvaruju svoje želje i potrebe a eventualnu razliku u vrijednosti međusobno rješavaju dogovorom i potpisuju ugovor te se obavlja prijenos vlasništva nad nekretninama. Ukoliko vas zanima zamjena stanova, zamjena kuća, zamjena zemljišta ili zamjena nekretnine sa ili bez nadoplate u BiH ili šire nudimo vam svoju profesionalnu asistenciju i savjetovanje.

Zamjena nekretnina važan je dio ponude naše agencije te je naš cilj uspješna zamjena stanova, zamjena zemljišta ili zamjena kuća i što brži i lakši prijenos vlasništva nad nekretninama. Iskoristite naše znanje i iskustvo kako bi osigurali što bolje rezultate i došli do željenog cilja.